Facebook Pixel

Geleceğin Mühendislerine Destek ‘’Geleceğin Mühendislerine Destek’’ geleceğe umutla bakan, Türkiye’nin parlak mühendis adaylarını hedef alan bir mentorluk programıdır. Senin de aklında harika projeler varsa fakat bunları hayata nasıl geçireceğini bilmiyorsan Dünya Demir Çelik bünye...
Devamını Oku 05 Ekim, 2021 | Mustafa A. | {{ blogViewCount }} Görüntülenme

Geleceğin Mühendislerine Destek

‘’Geleceğin Mühendislerine Destek’’ geleceğe umutla bakan, Türkiye’nin parlak mühendis adaylarını hedef alan bir mentorluk programıdır. Senin de aklında harika projeler varsa fakat bunları hayata nasıl geçireceğini bilmiyorsan Dünya Demir Çelik bünyesinde faaliyet gösteren programa başvurabilir, deneyimli mentorların bilgi birikiminden ve malzeme desteğinden yararlanabilirsin.

Program Hakkında

Ülkemizin gelecek vaat eden gençleri için hazırladığımız ‘’Geleceğin Mühendislerine Destek’’ programı ilgili bölümlerde okuyan tüm üniversite öğrencilerine açık. Program hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor ve başvuru şartlarına uyum sağlayıp sağlamadığını merak ediyorsan okumaya devam edebilirsin.

Geleceğin Mühendislerine Destek Mentorluk Programının Amacı Nedir?

Dünya Demir Çelik olarak sektörde kalifiye eleman varlığının oldukça önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle yeni yetişen gençlerimize çıktıkları bu yolda destek olmayı ve hayallerini gerçeğe dönüştürmeleri için yardımcı olmayı sorumluluğumuz olarak kabul ediyoruz.

‘’Geleceğin Mühendislerine Destek’’ temelde üniversite öğrencilerinin alanında uzman mentorlar ile görüşerek projeler ortaya koyabilecekleri bir program. Program süresince öğrenciler kendilerine faydası dokunacak programları öğrenme fırsatı bulacak. Ayrıca proje sırasında gereken malzemelerin temini konusunda da Dünya Demir Çelik olarak öğrencilere yardımcı oluyoruz.

Mentorluk programımız ile öğrencilere fuar, ödev, sınav vb. için hazırlamaları gereken projelerden yola çıkarak yeni şeyler öğretmeyi ve eğitimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.

Programdan Kimler Faydalanabilir?

‘’Geleceğin Mühendislerine Destek’’ mentorluk programından ilgili mühendislik fakültelerinde okuyan bütün öğrenciler faydalanabilirler. Bu noktada hangi üniversitede öğrenim gördüğünün veya kaçıncı sınıf olduğunun herhangi bir önemi yok. 

Programa dahil olmak için tek yapman gereken geliştirdiğin projeyi bize anlatmak. Bu şekilde bizden mentor desteğini alabilir, projeni ustaların da yardımıyla en güzel şekilde tamamlayabilirsin. Programa katılım hakkında detaylı bilgi almak ve biraz kendinden bahsetmek için bizimle iletişim kurabilirsin. 

İletişim

info@dunyademircelik.com.tr adresine e-posta atarakiletişime geçebilirsin. Seninle iletişim kurmamızı istiyorsan ‘’İletişim’’ menüsünde yer alan formu doldurman yeterli.

Programa Neden Katılmalısın?

Üniversiteler geleceğin için büyük önem arz eden kurumlar. Yine de alanında okul ve dersler haricinde de faaliyetlerde bulunarak kendini geliştirmeli ve bir adım öne çıkmalısın. Bu noktada ne yapabilirim diye düşünüyorsan cevabı burada: Geleceğin Mühendislerine Destek Programı.

Mentorluk programımız sayesinde mezun olmadan yeni deneyimler edinecek ve kariyer basamaklarını hızla çıkma şansı bulacaksın. Uzmanından alacağın tavsiyeler ve öğreneceğin yetenekler ile alanınla ilgili niteliklerle donanmış bir şekilde mezun olabilirsin. 

Geleceğin Mühendislerine Sunduğumuz Avantajlar

Proje boyunca genç mühendis adaylarına çeşitli eğitimler veriyor ve projeleri için gereken noktalarda parça desteğinde bulunuyoruz. Dilersen eğitimler ve parça desteği hakkındaki detayları inceleyebilir, program hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsin:

Parça Desteği

Projenizi inşa edecekseniz çeşitli parçalara ihtiyaç duyabilirsiniz. Projeniz için atölyemizde üretilen parçaların kullanılması gerekiyorsa bu parçaları sizin için belirli bir miktara kadar ücretsiz temin edebiliriz. 

Eğitimler, parça desteği ve genel olarak mentorluk programı hakkındaki bütün sorularını ‘’İletişim’’ kısmından bize iletebilirsin.


Program bitiş tarihi: 30 Kasım 2021.